Erzurum Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 31/07/2018

Op.Dr.Sibel EJDER TEKGÜNDÜZ
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

1979 yılında Erzurum'da doğmuştur. İlköğretim eğitimini Kültür Kurumu İlkokulunda, Ortaöğretim ve Lise eğitimini ise Erzurum Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır.

1997-2003 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Tıp Doktorluğu eğitimi almış ve 2003-2009 yılları arasında Ankara Numune Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve doğum ihtisasını tamamlamıştır.

2009-2014 yılları arasında Erzurum Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi'nde , 2014-2015 yılları arasında Erzurum Özel Buhara Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yaptı. Temmuz 2015'ten bu yana Hastanemizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmakta olan Op.Dr.Sibel EJDER TEKGÜNDÜZ evli ve iki çocuk annesidir.