Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği
06 Kasım 2018

Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ve Servisi

Ergenlikten başlayarak, menopoz dönemine kadar her yaştan kadının, tüm sağlık sorunlarının tanı ve tedavisinin yapılarak, rutin kontroller ile önleyici hekimlik uygulamalarının da başarıyla gerçekleştirildiği poliklinik hizmetleri verilmektedir.

Hastalıklara neden olan enfeksiyonlar başta olmak üzere, kasık ağrısı, adet düzensizliği, jinekolojik kanserlerin erken teşhisi için ultrasonografi incelemeleri, PAP-smear testi, ve rutin jinekoloji muayeneleri hastanelerimizin polikliniğinde yapılmaktadır.

Hastanemizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak (1) bir Uzman Hekim görev yapmaktadır. Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği Hastanemizin zemin katında yer almaktadır. Hastanemiz Yatan Hasta Servisinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğine ait Hasta Yatak Sayısı 10 (on)'dur