Erzurum Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 13/08/2018

Savaş ÖZGEN
İdari ve Mali İşler Müdürü

1967 yılında Erzurum'un Şenkaya ilçesinde doğmuştur.
1988 yılında Çevre Sağlığı Teknisyeni olarak göreve başladığı 30 yıllık meslek hayatında sırasıyla Erzurum, Kocaeli, Ankara Aydın ve tekrar Erzurum olmak üzere çeşitli illerde görev yapmıştır. 2003 yılından itibaren artık Çevre Sağlığı Teknisyeni olarak değil satın alma birimi ve diğer idari birimlerde çalıştıktan sonra 2017 yılından itibaren Erzurum Mareşal Çakmak Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken 4 Aralık 2017 tarihinden itibaren Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başladı.

Sırasıyla Kocaeli Çevre Koruma Yüksek Okulu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümlerinden mezun olan Savaş ÖZGEN Evli ve 3 çocuk babasıdır.